ROMANINAN OPEN


Rumunski grad Temišvar je bio domaćin “Romanian open” turnira koji je okupio oko 300 takmičara iz 4 zemlje. Odlična organizacija i dobra konkurencija su poslužili kao odlična provera pred bitna takmičenja koja nas očekuju u ovoj polusezoni. Zrenjaninci su na ovom takmičenju bili odlični i svi se vratili sa medaljama. Najbolji u konkurenciji juniora u kategoriji -76 kg je bio Nikola Naić koji je osvojio zlatnu medalju, dok se u istoj kategoriji sa bronzanom medaljom morao zadovoljiti Đorđe Salapura. Bronzanu medalju je osvojio i Ivan Stankov u konkurenciji juniora -61 kg.


KROACIJA OPEN


U sastavu reprezentacije Vojvodine za nastup na turniru “Kroacija open” našli su se Mančev Nikola (junior -61 kg) i Vujasinović Aleksandra (kadet -54 kg). Na ovom turniru, naši takmičari nisu došli do odličja jer je Nikola poražen u prvom, a Aleksandra u trećem kolu. Ipak, dobra i kvalitetna provera za nastavak sezone.

 

 

KUP PRIJATELJSTVA


Najmlađi takmičari našeg kluba su se oprobali na “Kupu prijateljstva” koje je održano u Futogu. Srebrne medalje su osvojili Matija Milosavljević (pionir 2004 -42 kg) i Sara Olah (kadet -55 kg). Ostali takmičari nisu došli do medalja, ali je ovo takmičenje poslužilo kao dobra provera pred kup Vojvodine koje se održava narednog vikenda.